Nyheder på mail
Sotea kunde?

Mail Scan

Få scannet alle indgående e-mails for spam og virus

Med Mail Scan slipper du for 99,9 % af alle uønskede e-mails. Du får en daglig rapport over spam og kan selv styre lister, karantæner og frigivelser i den brugervenlige administration, som let kan betjenes af brugerne selv. 

Samtidigt får du backup af dine mails, hvis din mailserver skulle være offline og dine omkostninger falder, i det spamfilteret nu klarer arbejdet for dig.

Tre sikkerhedslag, du får med i pakken

  1. Identitetstjek - reverse DNS
    Spamfilteret kontrollerer om server oplysningerne forbundet med den afsendende mailserver stemmer overens med de officielle serveroplysninger på afsenderen. Hvis ikke oplysningerne er identiske, markeres mailen som spam.
     
  2. Undgå at dine nyhedsbreve bliver registreret som spam - SPF (Sender Policy Framework)
    Sender du nyhedsbreve gennem anden udbyder, skal udbyders mailserver være listet på din liste over godkendte mailservere. Hvis ikke, vil den muligvis blive markeret som spam i modtagerens spamfilter.
     
  3. Filtrering med krypteringsteknologi - DKIM (DomainKeys Identified Mail)
    Den afsendende mailserver signerer mailen med et unikt krypteret stempel. Spamfilteret henter krypteringsnøglen i de offentlige oplysninger på mailserveren. Såfremt krypteringsnøglen og stemplet ikke stemmer overens, markeres mailen som spam.

Spamfilterets specifikationer

Vælg mellem scanning af domæner eller blot pr. mailadresse
Du kan vælge mellem at få scannet hele dit domæne eller blot vælge at få scannet enkelte mailadresser. Har du under 18 mailadresser er det ofte mest fordelagtigt at vælge at scanne pr. mailadresse.

Indgående og udgående post
Spamfilteret vil både tjekke din indgående, men også udgående post.

Forhåndsgodkende IP’er
Du kan tilføje eller fjerne IP-adresser som automatisk vil omgå spamfilteret.

Begrænsning på størrelse
Du kan opsætte regler for hvilke filtyper og mail størrelser som du modtager. På den måde kan du kontrollere, hvad der skal ligge på jeres mailserver.

Individuelt spamfilter pr. domæne og pr. bruger
Du har mulighed for at opsætte individuelle spamfiltre pr. tilknyttet domænenavn eller pr. bruger.

Individuel white- og blacklisting
Lav individuelle white- og blacklister af modtager, afsender og domæner.

Logsøgning
Alle brugere kan let søge blandt egen ind- og udgående post, som har været igennem spamfilteret.

Mulighed for at træne spamfilteret
Spam ændrer sig hele tiden. Hvis der mod forventning slipper noget igennem spamfilteret, kan du træne filteret til, at det ikke sender til dig eller dine kollegaer igen!

Periodisk rapportering og adgang til statistik
Valgfrihed. Du vælger selv om du vil have en daglig mail med spamrapporter, eller selv kontrollere via dit online kontrolpanel. Derudover har du mulighed for løbende at tjekke statistik af spam, virus og blacklistede mails.

Administrationsbruger
Hvis din virksomhed ønsker mere selvkontrol, kan du få adgang til den overordnet administration. Det giver adgang til logs, filtreringer og meget mere.

Hvad betyder det for din virksomhed?

 

  • Større sikkerhed
  • Bedre udnyttelse af arbejdskraft
  • Økonomisk gevinst
  • Bedre overblik over modtagne mails
  • Virus- og spam fri mails

 

 

Spørgsmål, du måske har om MailScan

Hvad er MailScan?

Mail Scan er software, som scanner alle indgående e-mails for virus og spam, hvilket øger din sikkerhed markant. Med Mail Scan slipper du i høj grad for at skulle håndtere uønskede og potentielt farlige e-mails manuelt. 

Hvorfor skal du bruge Mail Scan?

Der er flere fordele ved at bruge Mail Scan. Du slipper bl.a. for 99,9% af alle uønskede e-mails – du undgår derved i høj grad at spilde tid på at håndtere uønskede e-mails. Desuden giver Mail Scan dig en højere sikkerhed, da den sørger for at e-mails med virus ikke lander i din indbakke. 

Er det svært at bruge Mail Scan?

Nej, det er det ikke. Mail Scan scanner automatisk dine indgående e-mails og sørger for at e-mails med virus eller spam ikke kommer videre til din indbakke