Nyheder på mail
Sotea kunde?

Systemovervågning

Gør det let for virksomhedens it-ansvarlig med automatisk overvågning af jeres systemer, der sikrer, at I altid er på forkant. Opstår der problemer, kan I ned i mindste detalje se, hvor fejlen skal findes. Det sparer jer for en del. Både penge og ærgrelse

Reducer din nedetid

Overvåger du en service kan systemet ofte selv starte servicen igen, hvis den stopper. Det reducerer tiden, hvor dine kollegaer ikke laver noget.

Du får endvidere et detaljeret overblik over dine systemer og kan se udviklingen over tid og samtidig også se evt. periodiske forstyrrelser.

​Kontroller selv dit IT-miljø

Overvågningen giver dig detaljeret indblik i, hvor og hvornår du skal sætte ind for at sikre dit driftsmiljø. Og meget enkelt: Med adgang til overvågningen gennem browser, smartphone, iPad osv. samt alarmering på SMS eller mail, har du nemlig hele tiden styr på, hvad der sker.

Spørgsmål, du måske har om systemovervågning

Hvad er systemovervågning?

Det er automatisk overvågning af jeres systemer. Hvis der opstår problemer, kan I hurtigt og nemt se, hvor fejlen skal findes. Med systemovervågning er I altid på forkant. 

Hvad er fordelene ved systemovervågning?

Med systemovervågning får du et detaljeret indblik i, hvor og hvornår du skal sætte ind for at sikre dit driftsmiljø. Du kan få adgang til overvågningen via browser, smartphone, tablet etc. Så du kan altid få et overblik over dine systemer. 

Hvad kan jeg bruge systemovervågning til?

Du kan bruge systemovervågning til at reducere din nedetid. Hvis du overvåger en service, som stopper, kan systemet ofte selv starte servicen igen. Dette mindsker nedetiden og sparer jer for en del – Både penge og ærgrelse.