Nyheder på mail
Sotea kunde?

SMS Passcode

Gør livet surt for de IT kriminelle. Med SMS Passcode er det ikke nok at opsnappe en medarbejders brugernavn og adgangskode - de skal også have fat i medarbejderens mobiltelefon.

Øg sikkerheden med tofaktorsgodkendelse

Sådan fungerer det: Du skal blot logge ind i dit IT system, som du plejer. Når du har angivet dine login oplysninger, ved systemet, hvem du er, og sender dig en flash SMS (bliver vist direkte på din telefon). I SMS’en er der en adgangskode, som du skal taste.

SMS Passcode sikrer dit login ved hjælp af to faktorer - noget du kan huske og noget du har med (dine telefon)!

På denne måde får du to-faktor sikkerhed let og enkelt og gør det endvidere svært for de IT-kriminelle at bryde ind i jeres system.

Integration OWA, VPN, Citrix osv.
SMS Passcode beskytter adgangen til næsten alle former for login. Som standard beskyttes blandt andet OWA, VPN, SSL-VPN, Citrix, Radius og Web-login.

Spørgsmål, du måske har om SMS Passcode

Hvad er SMS Passcode?

SMS Passcode er en tofaktorgodkendelse, som gør det yderst besværligt for IT-kriminelle at komme ind i jeres system. Udover, at IT-kriminelle skal opfange en medarbejders brugernavn og adgangskode, så vil de også skulle bruge medarbejderens mobiltelefon for at komme ind i jeres system. Eftersom et login udover brugeroplysningerne vil kræve en godkendelseskode som kommer på SMS.

Hvordan virker SMS Passcode?

Med SMS Passcode logger dine medarbejdere ind som normalt med brugernavn og adgangskode. Med loginoplysningerne ved systemet, hvem den pågældende medarbejder er, og sender en SMS, som indeholder en kode.

Hvad er fordelene ved SMS Passcode?

Fordelene ved SMS Passcode er, at tofaktorgodkendelse gør det meget besværligt for IT-kriminelle at opnå adgang til jeres system. På samme tid er det let og simpelt for dine medarbejdere at bruge.

Bestil SMS Passcode

Kontakt os her for bestilling af SMS Passcode.

Konfiguration
Kontaktoplysninger